Eurobiker tekstilogo valkoinen

MOTORISTIN BLACK FRIDAY BLACK FRIDAY

Black friday logo

24.11. - 27.11.

Tervetuloa viettämään Black Fridayta Eurobikerin kanssa ja hyödyntämään superhyvät tarjoukset verkkokaupassa ja myymälässä!

Meidän Black Friday ei ole ole monen viikon setti, vaan haluamme pitää Black Fridayn merkityksen ennallaan oikeasti hyvillä tarjouksilla jotka ovat voimassa vain mustana perjantaina, sitä edeltävänä viikonloppuna sekä Cyber Mondayna. Tätä ei kannata missata!

TERVETULOA KÄYMÄÄN EUROBIKERIN UUDISTUNEESSA MYYMÄLÄSSÄ BLACK FRIDAYNA!

Vantaan myymälä auki Black Fridayn ajan:

PE 24.11. KLO 10-18
LA 25.11. KLO 10-15
SU SULJETTU
MA 27.11. KELLO 10-18

Myymälän osoite: Antaksentie 4 B, 01510 VANTAA

Toimituskulut alkaen 5,90€

14-päivän vaihto- ja palautusoikeus tilauksille

Brand_assets_master

Maksa myöhemmin Klarnalla! Myös osamaksulla.

BLACK FRIDAY TARJOUKSET

mucoff bf

Kaikkiin Black Friday-kampanjan aikana tehtyihin tilauksiin saat mukaan Muc-Off Goggle & Visor Cleaner puhdistusaineen veloituksetta!

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin laittaa tilaus tulemaan, puhdistusaine lisätään manuaalisesti pakkausvaiheessa mukaan eli sitä ei tarvitse erikseen lisätä ostoskoriin.

Otsikko

Haluatko erikoisetuja ilmaiseksi?

Tilaa Eurobikerin uutiskirje

Tilaamalla Eurobikerin uutiskirjeen saat monia etuja: erikoistarjouksia, alekoodeja ja tuotetietoa. Saat myös kutsuja vain uutiskirjeen tilaajille tarkoitettuihin tapahtumiin sekä voit voittaa arvokkaita palkintoja!

Olemme hyvien puolella, emmekä lähetä sinulle turhia sähköposteja, vaan ainoastaan moottoripyöräilyyn ja tuotteisiimme liittyvää asiaa! Voit helposti ja milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen eikä tilaaminen sido sinua mihinkään.