Kenny naama2

Kenny Koskinen
#57

20-vuotias Huittisista kotoisin oleva Kenny on niittänyt menestystä Espanjan sarjoissa sekä Suomen SM-sarjassa! SM-sarjan lisäksi kaudella 2024 Kenny ajaa ensimmäisen kautensa Ruotsin Superbike-sarjaa sekä ensimmäisen IRRC-osakilpailunsa Imatranajoissa. Tämän lisäksi Kenny osallistuu suomen Yamaha R7 Cuppiin.

Kennyn varusteet kaudella 2024

Kaudelle 2024 Kenny sai uutta varustetta Eurobikerin valikoimasta kypärän, nahkapuvun, hanskojen ja saappaiden muodossa!

SWEEP GPR KUSTOMOITU NAHKAPUKU

Hyvin istuva nahkapuku on racing-kuskin yksi kriittisimmistä välineistä niin turvallisuuden kuin myös ajomukavuuden saavuttamiseksi & Kenny luottaa SWEEP:in pukuihin kaudella 2024. Tämä nahkapuku on valmistettu täysin kuskin omien mittojen mukaan varmistaen parhaimman mahdollisen istuvuuden kaikkialta.

Kiinnostaako sinua sinun mittoihisi kustomoitu nahkapuku? SWEEP tarjoaa mahdollisuuden mittatilauspukuun myös kuluttajille, hintaan 1390€ per puku. Ota yhteyttä niin saat lisätietoja!

MT KRE+ FIM-kypärä

MT KRE+ kypärä on kuin kotonaan moottoriteillä ja ratapäivillä aerodynaamisen muotoilun ansiosta. Tämän edullisemmaksi ei ammattikuskien päästä tuttu huipputurvallinen FIM-standardisoitu kisakypärä enää tule. 
FIM hyväksytty (koot XS-L)

KRE+ kypärää käytti myös esimerkiksi Moto2-kuski (nykyinen MotoGP) Pedro Acosta Ajo Motorsport tallissa.

Kypärä sopii mun päänmuodolle loistavasti. Ilmastoinnit on hyviä ja käytännöllisiä, ja niitä voi käyttää hanskat kädessä helposti. Ei huurru omassa käytössä visiiri sadekelilläkään. Itseasiassa tämä on ensimmäinen kypärä jossa ei tarvitse kuonokoppaa käyttämään sadekelillä kosteuden poissa pitämiseksi. Visiirin vaihto on vie hieman aikaa, kun siihen tarvitsee työkalua. Jos ei ole useampaa kypärää niin tähän kannattaa varautua! Kaikinpuolin hintaisekseen todella hyvä kypärä.
eme 1x1
Eemeli Lahti
Käytetty Imatranajoissa sekä Bol D'or 24h

SWEEP GP-R racing ajokäsineet

SWEEP GP-R on Sweepin virallinen racing-käsine joka on vartavasten ratakäyttöä varten suunniteltu, mutta sopii äärimmäisen hyvin myös kadulle. Jos haluat parasta suojaa ja istuvuutta mitä Sweepiltä on tarjota niin GP-R on käsineesi. GP-R on on sisäisesti kevlar-vahvistettu, eli se kestää tavallista nahkahanskaa huomattavasti paremmin hankaamista. Huipputehokkaat ilmastointiventtiilit pitävät huolen siitä että käsi ei lähde hikoamaan kovassakaan helteessä.

Sweep GP R racing käsine
Käsineet pysyi mukavina koko 24h kisan ajan, mulla oli kaksi paria toinen oli kuivaamassa ja toiset kädessä. Toimi ihan loistavasti, ja tää uusin hanskamalli on ylivoimaisesti paras tähän mennessä kaikista Sweepin hanskoista joilla olen ajanut so far. Kiristykset on oikeassa paikassa, ei haittaa liikaa ranteen liikettä. Ohjausvälineistä saa tosi hyvän fiiliksen ja palautteen sormiin. Kestänyt hyvin Imatranajot, kaikki testit ja kisan eikä näkyvää kulumista. Myös hiertymiltä ja rakkuloilta vältyltiin vaikka aika monta kierrosta tuli ajettua 24h kisan aikana. Sweepin omista käyttämistä tuotteista parhaat kaikista tähän mennessä. En vaihtaisi vaikka saisin Alpinestarsilta 3x kalliimmat hanskat. Itselle on kuin tehty ja nakutettu. Samaan aikaan tuntuu suojaavalta, mutta tuntui myös siltä voisi melkeinpä aivokirurgiaa harrastaa nämä kädessä.
eme 1x1
Eemeli Lahti
Käytetty Imatranajoissa sekä Bol D'or 24h (+ 2024 FIM EWC SST)

Gianni Falco Elite GP saappaat

Elite GP racing saappaat ovat Gianni Falcon edistyneimmät saappaat tosikuskeille ja ratapäiville. Micro-Synth mekanismi tukevoittaa nilkaa huomattavasti, ja Air-Tech vuoraus mahdollistaa hengittävyyden ja kosteuden siirtymisen.

Ominaisuudet:
– Poistettava sisäskenkä Eso-Motion 2.2 nivelellä ja D30-nilkkasuojakupeilla.
– Polyuretaani valettu dual-compound säärilevy ja kantapääkuppi.
– Polyuretaani valettu pohkesuoja micro-säädettävällä metallisella lukolla.
– Vibram racing-kumi pohja integroidulla ja vaihdettavalla Nylon-sliderillä.

Rehellisesti sanoen en pystynyt ajamaan endurance kisaa, olisin mielellään ajanut näillä mutta kun on kolme kuskia eri kokoisilla jaloilla niin vaihevivut pitää säätää suoraan kolmelle kuskille niin että en näillä saappailla pystynyt Bol D'orin kisasetupilla ajamaan. Muuten kaikki treenit, Imatranajot ja muut koko kesän ajon olen näillä ajanut. Aluksi vaihdevivun kulutuspala tuntui liukkaalta jalkatappia vasten, käytön kanssa pinta kului niin se alkoi pitämään ja toimimaan paremmin. Muuten sisäkenkä ratkaisusta tykkäsin kovasti, tuntui tukevalta ja suojaavalta. Vaihdettavat palat kengässä on huippuhyvät. Fiksusti suunnitteltu myös kulutuspalat. Sisäkengän ruuveja piti kiristää että alkoi pitämään aluksi, mutta kirraamisen jälkeen alkoi pelittämään. Ylipäätänsä tykkäsin kovasti kengistä, ja tuntui että nilkka liikkui juuri oikeaan suuntaan eikä liiku sinne minne sen ei halua liikkuvan.
eme 1x1
Eemeli Lahti
Käytetty Imatranajoissa sekä Bol D'or 24h testit + treenit (+ 2024 FIM EWC SST)

Eemeli vastailee:

Fiilis on kokoaika parantunut vaikka henkisesti ja fyysisesti oli rankka veto. Pääsi itsensäkin yllättämään usealla tavalla, ei pelkästään tän kisan fyysisellä rankkuudella. Palautuminen kesti useamman viikon, huomasi varsinkin että kehossa kesti palautua. 

Ajohan ei ollut vaan se yksi 24h kisa vaan siinä oli paljon muutakin. Ylivoimaisesti haastavin viikko elämästäni tähän mennessä. Kisan jälkeen vähän ajattelin että onko tässä mitään järkeä, ja että ei enään takaisin. Ylipäätänsä koko hommaan laajuus yllätti mut varsinkin se miten paljon kaikki tärinät ja voimat tuntuu kehossa ihan eritavalla tälläisessä kisassa.

Loppujenlopuksi on kyllä hyvä fiilis!

Ajoin itse noin 9 tuntia, vähän hankalan sään takia aloitettiin tupla-stintillä ja keskellä yötä toinen tupla-stintti, tossa stinttien välissä laitettiin bensaa tankkiin ja sanottiin että käy yks stintti vetää vielä.

Kilometrejä ton yhdeksän tunnin aikana tuli sen verran itsellä että menee reilusti päälle senkin jos ajaisi Helsingistä Leville.

Oli yllättävää miten rutiniilla se alkoi sujumaan, yllättävän hyvin ja tiimikin oli yllättynyt tästä. Huomasin sen että aloin käyttämään muita aisteja enemmän, ei pelkästään näköä kuten päiväajossa.

Ekat kierrokset tuntui silti siltä että ollaan ihan väärässä paikassa, ja että ei tämmösis olosuhteissa pitäis kolmeasataa painaa suoralla mutta kyllä se siitä kääntyi vaan että alkoikin hymyilettämään ja tuli tosi hieno fiilis olla ajamassa sitä kisaa.

Aluks mä jännitin sitä, onneks me ajettiin testit samalla radalla kolme viikkoa ennen kisaa. Testeihin mennessä jännitti kovasti, ja mietin itse omaa vauhtia ja sen riittävyttä kun ei kansainvälisiä kisoja ollut tänä kesänä.

Sen verran tiesi Suomen ajoista että vauhti riittää, mutta silti oli vähän pientä itsekriittisyyttä siinä että miten käy. Testien jälkeen huomasin että oonkin tiimin nopein niin sit paine katosi aika nopeaa ajamisesta. Se helpotti heti kun näki että vauhti on kohillaan, niin sitten pystyi alkaa keskittymään muuhun.

Sekin yllätti miten nopeasti sopeuduin uuteen pyörään. Samanlaisella Suzukilla on ajettu ja kaverin pyöriä on kokeiltu mutta ei sen enempää, äkkiä se pyörä käteen istui kuitenkin. Oon luontaisesti ollut sellainen että oon aina saanut homman jujusta kiinni. Siitä se sit lähti hienosti rullaamaan. Testissä saatiin paljon kierroksia ja ei ollu teknisiä murheita niin se tietysti auttoi.

Mistään ei ole mitään sovittu, mutta todennäköisesti endurance-maailmaan olisi paluu tiedossa. Itse haluan lähteä endurancea lisää ajamaan, ja veikkaan että WSBK ja MotoGP varikolle on ikää liikaa niin toi on seuraava steppi itselle. Tuolla on tosi kovatasoista kilpailua ja nopeita kuskeja niin siellä mä itsekkin haluan olla mukana.