EUROBIKERIN JOULULAHJAVINKIT

hello

Mitä ostaa motoristille jolla on jo kaikkea? No vaikka mitä!

Kokosimme muutaman joululahjaidean tälle sivulle jos tarvitset inspiraatiota niille tuotteille mitä läheinen prätkäilijä, kelkkailija tai muuten vaan lajista innostunut osaa arvostaa!

Muista tilata joululahjat hyvissä ajoin! Jos tilaat viimeistään 20.12. ennen kello 14 niin Postin kyydissä paketti todennäköisesti kerkiää jouluksi mutta suosittelemme silti tilaamaan ennen tätä niin varmistut siitä että paketti kerkiää pukinkonttiin!

yes

LAHJAVINKKI #1
KYPÄRÄPUHELIN

Kypäräpuhelin on sellainen laite josta jokainen prätkäilijä (ja kelkkailija) hyötyy! Sen jälkeen kun pääset kokeilemaan kypäräpuhelinta niin tuskin haluat ikinä ajaa ilman sitä. Kypäräpuhelin asennetaan kypärään kiinni, eli kypärän sisälle tulee kaiuttimet ja kylkeen telakka johon keskusyksikkö liitetään. Voit unohtuu AirPodien tai muiden korvanappien kanssa säätämisen, pistä vain kypärä päähän ja homma rokkaa! Kaikki kypäräpuhelimet yhdistetään Bluetooth-yhteydellä puhelimeesi, jolloin se toimii samalla tavalla äänilaitteena kuin tavanomainen kuulokekkin. Voit kuunnella musiikkia, vastata puheluihin tai kuunnella navigointiohjeita GPS-sovelluksesta. Samaan aikaan tämän kanssa voit keskustella kavereiden tai takapenkkiläisen kanssa ilman huutamista tai käsimerkkejä! DUO-paketeissa tulee mukana kaikki kahta kypärää varten!

LAHJAVINKKI #2
LÄMPIMIÄ ALUSVARUSTEITA

Lämpimiä ja laadukkaita alusvarusteita jokainen motoristi osaa arvostaa, niin prätkän tai kelkan päällä kuin myös arjessa!

LAHJAVINKKI #3
LAHJAKORTTI JA MUUTA PIENTÄ

Lahjakortilla ei voi pieleen mennä! Ajovarusteita voi olla hankala ostaa lahjaksi yksilöllisen istuvuuden ja käyttäjän mieltymysten takia, mutta lahjakortilla avaat koko Eurobikerin valikoiman lahjansaajalle!