Myymälä on nyt suljettu, avaamme huomenna kello
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!
Etusivu > Uusi Schuberth C5

Uusi Schuberth C5

AVATTAVIEN KYPÄRIEN UUSI AIKAKAUSI ON TÄÄLLÄ

Uusi Schuberthin C5 edustaa avattavien kypärien uutta aikakautta. Schuberthin insinöörit ovat käyttäneet yli 20 000 tuntia työpöydän ääressä tehdessään C5:stä edistyneimmän avattavan moottoripyöräkypärän markkinoilla.

C5 on kehitetty alusta alkaen uusiksi pohjautuen Schuberthin yli 20-vuoden kokemukseen avattavien kypärien valmistamisesta. Kuori, materiaalit, ilmastointi, ominaisuudet, turvallisuus, istuvuus. Kaikki on nyt uutta ja parempaa antaen käyttäjällensä parhaimman mahdollisen käyttökokemuksen. Schuberth C5 on myös yksi maailman hiljaisimmista kypäristä, nakupyörällä kypärän sisäinen äänentaso oli vain 85Dba 100km/h vauhdissa.

TURVALLISUUS ENSIN

Schubertilla kypärien turvallisuuden takaaminen on aina ollut prioriteetti. Uusi C5 on Schuberthin ensimmäinen kypärä uudella ECE-R 22.06 P/J hyväksynnällä. C5:ssa käytetään uutta DPF-lasikuitua joka on vahvistettu erillisellä hiilikuitu-kerroksella joka tuo keveyttä mutta myös kestävyyttä onnettomuustilanteissa.

C5:ssa hyödynnetään myös uutta Schubertin Anti-Roll-Off-Systemiä joka yhdistää leuan ja takaraivon nauhoilla kiinni tukevoittaen kaulan aluetta huomattavasti. Tämän ansiosta leuan pikalukkoa ollaan voitu siirtää eteenpäin, mukavoittaen kypärää C4:seen tai C3:seen verrattuna.

UUSI SC2 KYPÄRÄPUHELIN

Schubert C5 on rakennettu yhteensopivaksi täysin uudistetun SC2-kypäräpuhelimen kanssa. SC2 kypäräpuhelin pohjautuu täysin Senan uusimpiin 50-sarjan kypäräpuhelimiin. Tämä päivitys nostattaa Schubertin integroitujen kypäräpuhelimien tason takaisin kypäräpuhelin maailman huipulle tehden SC2:sta varman pakkauksen myös tulevaisuuden varalle.

Oikeasti hyvän kuuloiset HD-kaiuttimet, FM-radio, Bluetooth 5.0 myöskään unohtamatta Senan Mesh 2.0-tukea mahdollistaen käytännössä loputtaman määrän puhekavereita. SC2 asennus on myös helppoa kuin pläkki. Klikkaat palat paikalleen, ja asennus on valmis minuutissa.

Näytä enemmän
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.
Otsikko

Haluatko erikoisetuja ilmaiseksi?

Tilaa Eurobikerin uutiskirje

Tilaamalla Eurobikerin uutiskirjeen saat monia etuja: erikoistarjouksia, alekoodeja ja tuotetietoa. Saat myös kutsuja vain uutiskirjeen tilaajille tarkoitettuihin tapahtumiin sekä voit voittaa arvokkaita palkintoja!

Olemme hyvien puolella, emmekä lähetä sinulle turhia sähköposteja, vaan ainoastaan moottoripyöräilyyn ja tuotteisiimme liittyvää asiaa! Voit helposti ja milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen eikä tilaaminen sido sinua mihinkään.