Myymälä on nyt avoinna, suljetaan kello 18:00
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!
Etusivu > MOOTTORIPYÖRÄILY MP > Vartalosuojat ja huivit > Alpinestars Tech Air 10 airbag system

Alpinestars Tech Air 10 airbag system

Tuotekoodi: #696-6508222-1303
Tech-Air® 10 on uusin innovatiivinen itsenäinen turvatyyny. Alpinestarsin MotoGP-kuljettajien käyttöön ottamasta turvatyynyteknologiasta johdettu...Lue lisää

1 199,00 

Tech-Air® 10 on uusin innovatiivinen itsenäinen turvatyyny. Alpinestarsin MotoGP-kuljettajien käyttöön ottamasta turvatyynyteknologiasta johdettu Tech-Air® 10 on ohut, itsenäinen, puettava turvatyynyjärjestelmä, joka suojaa kilpailijoita, ratapäiväkuljettajia ja maantiekuljettajia vertaansa vailla olevalla tavalla peittämällä kuljettajan olkapäät, rintakehän, koko selän ja lantion.

Tech-Air® 10-järjestelmää voi käyttää minkä tahansa Alpinestarsin Tech-Air® Ready- ja Tech-Air® Compatible -nahkapuvun alla tai minkä tahansa kolmannen osapuolen nahkapuvun alla, jossa on 4 cm tilaa kuljettajan rintakehän ympärysmitan ympärillä ja 2 cm tilaa kuljettajan lantion ympärysmitan ympärysmitan ympärillä. Lisätila rintakehän ja lantion kohdalla on välttämätön, jotta turvatyyny täyttyy onnettomuuden sattuessa

Ominaisuudet:
– Tech-Air® 10 on suunniteltu suojaamaan moottoripyöräilijän hartioita, rintakehää, koko selkää ja lantiota, ja se tarjoaa kattavimman suojan kaikista tällä hetkellä saatavilla olevista turvatyynyistä.
– Huippuluokan puettavassa Tech-Air® 10 -turvatyynyjärjestelmässä on aktiivinen elektroninen järjestelmä, jossa on 12 anturia (3 kolmiakselista kiihtyvyysmittaria ja 1 kolmiakselinen gyroskooppi) ja kolarin tunnistusalgoritmi, joka hyödyntää tekoälyä ja seuraa tarkasti, milloin turvatyynyn on laukaistava kolaritilanteessa.
– Törmäyksen vaimentaminen turvatyynyä käytettäessä vähentää törmäysvoimaa jopa 95 prosenttia passiiviseen suojaimeen verrattuna. Kun Tech-Air® 10 Airbag System on käytössä, se tarjoaa jopa saman suojan kuin 18 selkäsuojainta.
– Tech-Air® 10 on CE-sertifioitu tasolle 2 sekä rintakehän että selän osalta.
– Kun törmäystilanne havaitaan, suojaava turvatyyny laukeaa ja tarjoaa kuljettajalle vertaansa vailla olevan suojan, sillä turvatyynyn täyttymisaika on enintään 40 ms.
– Järjestelmän mukana toimitetaan USB-laturi ja magneettinen USB-C -kaapeli.

Tuotteelle ei ole kokotaulukkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Alpinestars Tech Air 10 airbag system”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tuotteesta

Otsikko

Haluatko erikoisetuja ilmaiseksi?

Tilaa Eurobikerin uutiskirje

Tilaamalla Eurobikerin uutiskirjeen saat monia etuja: erikoistarjouksia, alekoodeja ja tuotetietoa. Saat myös kutsuja vain uutiskirjeen tilaajille tarkoitettuihin tapahtumiin sekä voit voittaa arvokkaita palkintoja!

Olemme hyvien puolella, emmekä lähetä sinulle turhia sähköposteja, vaan ainoastaan moottoripyöräilyyn ja tuotteisiimme liittyvää asiaa! Voit helposti ja milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen eikä tilaaminen sido sinua mihinkään.