Myymälä on nyt avoinna, suljetaan kello 18:00
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!
Etusivu > MOOTTORIPY?R?ILY MP > Tarvikkeet moottoripy?riin > Muc-Off Bike Cleaner 1 Litra

Muc-Off Bike Cleaner 1 Litra

Tuotekoodi: #MO904
Ylivoimainen nanoteknologia tekee pyörän puhdistamisesta helpon riippumatta sääolosuhteista tai vuodenajankohdasta. Muc-off pesuaine ei sisällä...Lue lisää

15,90 

Saatavuus

Saatavilla verkkokaupasta

Myymäläsaatavuus: saatavilla

Ylivoimainen nanoteknologia tekee pyörän puhdistamisesta helpon riippumatta sääolosuhteista tai vuodenajankohdasta. Muc-off pesuaine ei sisällä syövyttäviä aineita CFC aineksia ja on täysin myrkytön ja täysin luonnossa hajoava. Täysin turvallinen pesuaine anodisoituihin metalleihin, maalatuille pinnoille, kromille ja hiilikuidulle, tiivistekumeille, kumiosiin, jarruveyille ja jarrupaloille.

Ainesosien koko on vain 1/80000 hiuksen halkaisijasta, jonka ansiosta puhditusaine tunkeutuu pienimmänkin lian alle hajoittaen sen atomi -ja molekyylitasolla. Vesihuuhtelun jälkeen pintaa jää suojaava kerros korroosiota ja likaa vastaan.

Tuotteelle ei ole kokotaulukkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muc-Off Bike Cleaner 1 Litra”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tuotteesta

Otsikko

Haluatko erikoisetuja ilmaiseksi?

Tilaa Eurobikerin uutiskirje

Tilaamalla Eurobikerin uutiskirjeen saat monia etuja: erikoistarjouksia, alekoodeja ja tuotetietoa. Saat myös kutsuja vain uutiskirjeen tilaajille tarkoitettuihin tapahtumiin sekä voit voittaa arvokkaita palkintoja!

Olemme hyvien puolella, emmekä lähetä sinulle turhia sähköposteja, vaan ainoastaan moottoripyöräilyyn ja tuotteisiimme liittyvää asiaa! Voit helposti ja milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen eikä tilaaminen sido sinua mihinkään.