Myymälä on nyt suljettu, avaamme taas maanantaina.
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!
Loppuerä

Silkolene Pro R 0W-20, 4L

Tuotekoodi: #600985301
Täysin uusi konsepti kilpamoottorien voiteluun. Kilpamoottorit menettävät tehoa ja hukkaavat polttoaineen energiaa öljyn vastuksen ja kitkan vuoksi....Lue lisää

89,00 

Saatavuus

Saatavilla verkkokaupasta

Myymäläsaatavuus: saatavilla

Täysin uusi konsepti kilpamoottorien voiteluun. Kilpamoottorit menettävät tehoa ja hukkaavat polttoaineen energiaa öljyn vastuksen ja kitkan vuoksi. Tämä synteettinen ainutlaatuisen matalan viskositeetin 0W-20 öljy minimoi öljyn vastuksen aiheuttamat tehohäviöt, mutta säilyttää vahvan kalvon korkeasti kuormitettujen osien pinnalla. Erityisesti kehitetty kitkanmuuntokemia perustuu sähköstaattiseen adheesioon, joka muodostaa liukkaan ja pysyvän öljykalvon venttiilikoneiston ja laakerien raskaasti kuormitetuille pinnoille, minimoiden kitkan ja antaen etua kiihdytyksessä ja täyskaasulla.

Tuotteelle ei ole kokotaulukkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Silkolene Pro R 0W-20, 4L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tuotteesta

Otsikko

Haluatko erikoisetuja ilmaiseksi?

Tilaa Eurobikerin uutiskirje

Tilaamalla Eurobikerin uutiskirjeen saat monia etuja: erikoistarjouksia, alekoodeja ja tuotetietoa. Saat myös kutsuja vain uutiskirjeen tilaajille tarkoitettuihin tapahtumiin sekä voit voittaa arvokkaita palkintoja!

Olemme hyvien puolella, emmekä lähetä sinulle turhia sähköposteja, vaan ainoastaan moottoripyöräilyyn ja tuotteisiimme liittyvää asiaa! Voit helposti ja milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen eikä tilaaminen sido sinua mihinkään.