Myymälä on nyt avoinna, suljetaan kello 19:00
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!

Evästeet

Evästekäytäntö ja evästeiden hallinta

Tietosuojalausunto

Tämä tietosuojaseloste päivitettiin viimeksi 7.5.2024 ja koskee Euroopan talousalueen ja Sveitsin kansalaisia ja laillisia vakituisia asukkaita.

Tässä tietosuojaselosteessa selitämme, mitä teemme tiedoilla, jotka saamme sinusta https://eurobiker.fi:n kautta. Suosittelemme, että luet tämän lausunnon huolellisesti. Käsittelyssämme noudatamme tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että:

  • kerromme selvästi, mihin tarkoitukseen käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tämän tietosuojaselosteen avulla;
  • pyrimme rajoittamaan henkilötietojen keräämisemme vain laillisiin tarkoituksiin tarvittaviin henkilötietoihin;
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, jotka edellyttävät suostumustasi;
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme tätä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi päästä käsiksi henkilötietoihisi tai saada ne korjattua tai poistettua pyynnöstäsi.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja säilytämme sinusta, ota meihin yhteyttä.

1. Tarkoitus, tiedot ja säilytysaika

Saatamme kerätä tai vastaanottaa henkilötietoja useisiin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, joita voivat olla seuraavat: (laajenna napsauttamalla)

2. Jakaminen muille osapuolille

Jaamme näitä tietoja ainoastaan henkilötietojen käsittelijöille ja muille kolmansille osapuolille, joille on saatava suostumus.

Käsittelijät

Nimi: Active Campaign
Maa: 
Tarkoitus: Sähköpostimainonta
Nimi: Google
Maa: 
Tarkoitus: Web-analytiikka & mainonta.

3. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätietoja evästeistä on Evästekäytännössämme

4. Julkistamiskäytännöt

Luovutamme henkilötietoja, jos meitä vaaditaan lain tai tuomioistuimen määräyksen nojalla, lainvalvontaviranomaisen vastauksena, muiden lain säännösten sallimissa rajoissa, tietojen antamiseksi tai yleiseen turvallisuuteen liittyvän asian tutkimiseksi.

Jos verkkosivustomme tai organisaatiomme otetaan haltuun, myydään tai osallistuu fuusioon tai yrityskauppaan, tietojasi voidaan luovuttaa neuvonantajillemme ja mahdollisille ostajille, ja ne luovutetaan uusille omistajille.

Olemme tehneet Googlen kanssa tietojenkäsittelysopimuksen.

5. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet henkilötietojen turvallisuuteen. Ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin rajoittaaksemme henkilötietojen väärinkäyttöä ja luvatonta pääsyä niihin. Näin varmistetaan, että vain tarpeelliset henkilöt pääsevät käsiksi tietoihisi, että pääsy tietoihin on suojattu ja että turvatoimemme tarkistetaan säännöllisesti.

6. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka on yhdistetty verkkosivuillamme olevien linkkien kautta. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavalla tai turvallisella tavalla. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojaselosteet ennen näiden verkkosivustojen käyttöä.

7. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa tutustua tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta olet tietoinen muutoksista. Lisäksi tiedotamme aktiivisesti mahdollisuuksien mukaan.

8. Tietojesi käyttö ja muokkaaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota meihin yhteyttä. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja. Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on oikeus tietää, miksi henkilötietojasi tarvitaan, mitä niille tapahtuu ja kuinka kauan niitä säilytetään.
  • Pääsyoikeus: Sinulla on oikeus päästä käsiksi tietoihisi, jotka ovat tiedossamme.
  • Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus täydentää, korjata, poistaa tai estää henkilötietojasi milloin tahansa.
  • Jos annat meille suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi ja pyytää henkilötietosi poistamista.
  • Oikeus siirtää tietojasi: Sinulla on oikeus pyytää kaikki henkilötietosi rekisterinpitäjältä ja siirtää ne kokonaisuudessaan toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Oikeus vastustaa: voit vastustaa tietojesi käsittelyä. Noudatamme tätä, ellei käsittelyyn ole perusteltua syytä.

Muista aina ilmoittaa selvästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja.

9. Automatisoitu päätöksenteko

Teemme automaattisen käsittelyn perusteella päätöksiä asioissa, joilla voi olla (merkittäviä) seurauksia yksilöille. Nämä ovat päätöksiä, jotka tietokoneohjelmat tai järjestelmät tekevät ilman ihmisen puuttumista.

Internet-markkinointi

10. Valituksen lähettäminen

Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme (valituksen) henkilötietojesi käsittelyä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

11. Yhteystiedot

Eurobiker Oy
Antaksentie 4 B, 01510 Vantaa
Suomi
Verkkosivusto: https://eurobiker.fi
Sähköposti: myynti@eurobiker.fi
Puhelinnumero: +358 9 565 6040

Vastuuvapautuslauseke

Eurobiker Oy on sitoutunut pitämään tämän verkkosivuston ajan tasalla ja tarkasti. Jos kuitenkin huomaat jotain, joka on virheellinen tai vanhentunut, olisimme kiitollisia, jos voisit kertoa siitä meille. Ilmoita, mistä sivustosta luit tiedot. Tarkastelemme tätä sitten mahdollisimman pian. Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen: myynti@eurobiker.fi.

Sivuston ja kaikkien sen osien (mukaan lukien foorumit) käyttöä koskevat käyttöehdot. Pelkästään tämän verkkosivuston käyttö edellyttää näiden käyttöehtojen tuntemista ja hyväksymistä.

Sähköpostitse tai verkkolomakkeella lähetetyt vastaukset ja tietosuojakyselyt käsitellään samalla tavalla kuin kirjeet. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa meiltä vastausta viimeistään 1 kuukauden kuluessa. Monimutkaisissa pyynnöissä ilmoitamme sinulle 1 kuukauden kuluessa, jos tarvitsemme enintään 3 kuukautta.

Kaikki immateriaalioikeudet tämän verkkosivuston sisältöön kuuluvat Eurobiker Oy:lle tai kolmansille osapuolille, jotka ovat itse sijoittaneet sisällön tai joilta Eurobiker Oy on hankkinut käyttöluvan.

Näiden materiaalien kopioiminen, levittäminen ja muu käyttö ei ole sallittua ilman Eurobiker Oy:n kirjallista lupaa, paitsi ja vain siltä osin kuin pakottavassa laissa (kuten lainausoikeus) toisin määrätään, ellei tietty sisältö toisin määrää.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkosivuston saavutettavuudessa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.