Myymälä on nyt suljettu, avaamme huomenna kello 10:00
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!

Tietoa yrityksestä

Meillä on moottoripyöräily veressä!

Eurobiker Oy on vuonna 2001 perustettu moottoripyöräalan jakelija, jälleenmyyjä sekä varuste- ja vaatevalmistaja. Kahden vuosikymmenen aikana olemme kasvaneet pienestä pääkaupunkiseudun putiikista yhdeksi Suomen suurimmista MP-alan toimijoista.

Yrityksemme tavoitteena on aina ollut tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja korkealaatuisia MP-alan tuotteita järkevään ja kilpailukykyiseen hintaan.

Yksi toimintamme perusajatuksista on se, että jokainen asiakkaamme saa meiltä kaiken mitä moottoripyöräilijä tarvitsee.

Yrityksemme tekee myös laajaa kansainvälistä kauppaa ja meidän omaa Sweep-tuotemerkkiä myydään tällä hetkellä monissa Euroopan maissa sekä myös kaukana Euroopan ulkopuolella kuten Kiinassa ja Kanadassa.

Tuotteissamme olemme asettaneet laatustandardit korkealle ja työntekijämme ovat pääosin aktiivimotoristeja, jotka myös omalla kokemuksellaan voi vaikuttaa siihen mitä meidän valikoimasta löytyy. Kuuntelemme myös aktiivisesti asiakkaiden toiveita siitä mitä he haluaisivat nähdä meidän valikoimissa sekä huomioimme niin hyvät kuin huonotkin kokemukset tuotteiden kanssa. Pyrimme ainoastaan pitämään tuotteita valikoimissa jotka ovat aidosti hyviä ja jotka palvelevat asiakkaitamme vuosien päähän.

Tällä hetkellä Eurobikerilla on yksi iso “lippulaiva” -myymälä Suomessa ja se sijaitsee Vantaalla kivenheiton päässä Jumbosta Retail Parkissa Antaksentiellä.

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat motoristit tervetulleeksi tutustumaan tuotevalikoimaamme ja toimintaamme niin verkossa kuin myymälässämme.

Hyppää Eurobikerin kyytiin ja kaasutetaan yhdessä kohti uusia seikkailuja!