HYVÄÄ KANSAINVÄLISTÄ NAISTENPÄIVÄÄ
KAIKILLE NAISMOTORISTEILLE!

INTERNATIONAL WOMENS DAY

8.3.2023 vietetään virallista kansainvälistä naistenpäivää! Mekin haluamme muistaa naismotoristeja muutamalla valitulla tarjouksella naisten prätkäily ja kelkkailuvarusteista!

Tarjoukset ovat voimassa 10.3. asti!

TARJOUKSESSA!

SWEEP RECON NAISTEN KELKKATAKIT JA HOUSUT

ALE -20%!

TAKIT OSH. 269€, nyt 215€!
HOUSUT OSH 259€, nyt 207€!

Sweepin Recon takki on vartavasten suunniteltu toimimaan täydellisesti talven aktiviteeteissä kelkkailusta lasketteluun! Recon-takki on valmistettu kylmää kestävästä Iselet-kankaasta ja sisältää irroitettavan 150 g lämpövuoren. Lämpövuorta on kevennetty hieman käsistä mukavemman istuvuuden ja paremman liikkuvuuden säilyttämiseksi.

Takissa käytetään integroitua DryTek vedenkestävää kalvoa, joka on pitää veden ja märän poissa mutta mahdollistaa silti hyvän hengittävyyden luokassaan. Ulkokuoren Iselet-kangas on äärimmäisen kestävää repäisyjä ja hankausta vastaan. Recon takki sopii hyvin myös aktiivisempaan ajotyyliin!

SWEEP DAYTONA NAISTEN NAHKATAKKI JA HOUSUT

ALE -20%!

TAKKI OSH. 479€, nyt 383€!
HOUSUT OSH. 429€, nyt 343€!

Daytona on Sweepin touring nahkamalliston uusin lippulaiva! Daytona on valmistettu huippumukavasta nahasta, ja sen saa käden käänteessä täysin vedenpitäväksi irroitettavan vedenkestävän DryTek kalvon ansiosta.

Takin mukava touring-tyylinen leikkaus antaa tukevan, mutta rennon istuvuuden takille. Tämä takki on pinnoitettu uudella TFL Cool-pinnoitteella, joka heijastaa auringon infrapunasäteilyä erittäin tehokkaasti, vähentäen takin ulkopinnan lämpötilaa jopa 25-astetta tavalliseen nahkaan verrattuna. Jos kaipaa yhtä takkia joka tekee kaiken, ja suojaa erittäin tehokkaasti niin Daytona on oikea valinta.

KAUDELLE 2023 UUSI TUOTEMERKKI!

macna footer black 2

MACNA:n tuotteet tulevat Eurobikerille! Tämä Alankomaalainen tuotemerkki tuo meidänkin  tuotevalikoimaan paljon moderniutta ja innovatiivisuutta. 

MACNA on esimerkiksi edelläkävijä sähkölämmitteisten ajovarusteiden valmistuksessa, sekä muutenkin panostaa vahvasti tuotteiden laatuun, ja ominaisuuksiin jotka oikeasti toimivat liikenteessä.

MACNA ennakkotilaajan tarjous naisten varusteista!

Tilaa nyt lanseeraustarjouksella MACNA:n naisten valikoimasta, tilaukset toimitetaan huhtikuun alussa.

HUOM! MACNA:n istuvuus on keski-eurooppalaiseen tapaan tavallista tiiviimpi. 
Tilaa yksi koko normaalia isompi niin saat hyvän istuvuuden!

Macna District Woman hoodie
ALE -20%

District naisten ajohuppari

Musta/harmaa camo

OSH. 169,95€
NYT 135,96€

Macna District Woman hoodie
ALE -20%

District naisten ajohuppari

Vaaleanharmaa/pinkki

OSH. 169,95€
NYT 135,96€

Macna Territor Woman jacket
ALE -20%

Territor naisten ajotakki

Musta/camo

OSH. 259,95€
NYT 207,96€

Macna Sonar Woman jacket
ALE -20%

Sonar Night Eye ajotakki

Musta/Night Eye

OSH. 259,95€
NYT 207,96€

Macna Forge Woman pant
ALE -20%

Forge naisten ajohousut

Musta

OSH. 249,95€
NYT 199,96€

VIELÄ MUUTAMA HUIPPUHYVÄ TARJOUS!

Sweep Tundra Insulated naisten kelkkahaalari
ALE -100€!

SWEEP Tundra naisten kelkkahaalari

PINK­KI/BEIGE

OSH. 579,00€/629,00€
NYT 479,00€/529,00€

Sweep Tundra Light on premium-tason yksiosainen lumikelkkailuhaalari, joka on valmistettu Sweepin uudesta huippulaadukkaasta Tritex ProShell kankaasta.

Haalarissa käytetään pintakankaaseen laminoitua DryTek2 vedenkestävää kalvoa, joka on vedenkestävyydeltään ja hengittävyydeltään luokkansa huipulla. Tritex Proshell kangas hylkii likaa ja vettä mutta pysyy pehmeänä myös todella kylmissä olosuhteissa.

Sweep Mamba naisten nahkatakki
ALE -20%

SWEEP Mamba naisten nahkatakki

Ruskea

OSH. 339,00€
NYT 271,00€

Sweep Mamba nahkatakki on tehty laadukkaasta ja pehmeästä pintanahasta joka omaa erinomaisen hankauskestävyyden ja repäisylujuuden. Takin vartalomuotoja hivelevät leikkaukset korostavat naisellisen vartalon parhaimpia puolia. Kaunis, yksinkertainen takki kulkee mielellään mukanasi hiljaisilta mutkateiltä nopeille moottoriteille.