EUROBIKERIN ESITTELYSSÄ

SÄHKÖLÄMMITTEISET AJOVARUSTEET MACNALTA

MACNA HEATED GEAR, SAATAVILLA EUROBIKERILTA JA EUROBIKERIN HYVIN VARUSTELLUILTA KAUPPIAILTA.

MIKSI SÄHKÖLÄMMITTEISIÄ KAMPPEITA TARVITSISI?

Sähkölämmitteiset ajovarusteet ovat nykyaikaa! Oletko joskus harkinnut sähkölämmitteisten kahvojen hankkimista? Meinaako sormenpäät jäätyä loppusyksyn ajoissa? Päästääkö nykyiset ajovarusteet liikaa kylmää viimaa sisään? Macnan sähkölämmitteiset ajovarusteet ovat todennäköisesti ratkaisu sinulle.

On monta tapaa käyttää Macnan sähkölämmitteisiä varusteita. Tällä sivulle vastaamme kysymyksiin kuten mitkä akut sinun tulisi hankkia, miten useampi sähköllä lämmitettävä vaate liitetään toisiinsa sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa sähkölämmitteisiin ajovarusteisiin liittyen.

progress2

MACNA SÄHKÖLÄMMITTEISET AJOVARUSTEET JA NIIDEN LIITÄNNÄT

Sähkölämmitteiset ajovarusteet

RAKENNA SETTISI OMIIN TARPEISIISI!

Macnan sähkölämmitteiset varusteet on mahdollista liittää yhteen sarjaan. Näin koko järjestelmä toimii vain yhdellä akulla, tai yhdellä prätkään liitettävällä johdolla. Helppoa, eikö?

VAIHTOEHTO #1: AKKUVIRTA

Sähkölämmitteiset ajovarusteet saavat virtaa akusta tai johdolla erillisestä virtalähteestä kuten prätkäsi akusta. Erillinen akkuvirta on kätevämpää, ja se mahdollistaa sähkölämmityksen käytön myös muulloin kuin menopelisi päällä mutta akkupaketit ovat huomattavasti kalliimpia kuin johtosarja. Jos koet että tarvitset lämmitystä myös muuten kuin prätkän tai kelkan päällä niin suosittelemme ehdottomasti akkuja.

Huom! Hanskat ja sukat käyttävät eri akkuja eri liittimellä kuin takkien ja housujen akut, joten ne eivät ole keskenään vaihdettavissa.

7,4V AKUT

Kevyempiä ja kompaktimpia kooltaan

Edullisempia hinnaltaan

Mahdollistaa lämmityksen käytön kaikkialla

Akunkesto on usein lyhyempi kuin 12v akuilla

Lämmitysteho on pienempi kuin 12v akuilla

AKUT JA LATURIT:

12V AKUT

Suurin lämmitysteho

Yleensä paras akunkesto

Mahdollistaa lämmityksen käytön kaikkialla

Hieman kookkaampia ja painavempia kuin 7,4v akut

Kalliimpia hinnaltaan kuin 7,4v akut

VAROITUS!

Suoralla 12-voltin liitännällä lämmitys voi toimia niin tehokkaasti että se voi joissain tapauksissa aiheuttaa ärsytystä iholle. Kokeile vaiheittain eri lämpötila tasoja!

VAIHTOEHTO #2:
JOHDOLLA KIINNI

Halutessasi sähkölämmitteiset ajovarusteet saavat virtaa myös suoralla johtoliitännällä. Jos lämmitystarpeesi jäävät vain siihen kun kruisailet menopelisi päällä, niin johdolla tuleva virta on ehdottomasti järkevämpi ratkaisu niin sen tarjoaman tehokkuuden kuin myös hintansa puolesta. Varusteet voidaan liittää yhteen sarjaan, joten tarvitset menopelistäsi vain yhden johdon joka liitetään esim. takkiin. 

Jos ostat vain sähkölämmitteiset hanskat tai sukat niin Bike Connection kaapelilla ja jatkojohdolla saat ne myös suoraan laitteesi akkuun kiinni.

OTA KAIKKI IRTI MACNASTASI!

Kaikki Macnan sähkölämmitteiset ajovarusteet voi yhdistää Bluetooth-teknologialla MACNA Heated App-sovellukseen jolloin näet kaikki sähkölämmitteiset ajovarusteet yhdessä paikassa ja pystyt hallitsemaan niitä yksitellen tai ryhmittäin. 

Sovelluksen avulla voit esimerkiksi asettaa lämmitysajastimen, nähdä akkuvirran tilan sekä paljon muuta!

Sovellus tekee usean varusteen lämmityksen hallitsemisesta nopeaa ja helpoa!

appdownload 1