Myymälä on nyt suljettu, avaamme huomenna kello
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!
Etusivu > MOOTTORIPYÖRÄILY MP > Vartalosuojat ja huivit > Vartalon iskusuojaus > Alpinestars Tech Air 10 racing airbag system

Alpinestars Tech Air 10 racing airbag system

Tuotekoodi: #696-6508222-1303
Tech-Air® 10 on uusin innovatiivinen itsenäinen turvatyyny. Alpinestarsin MotoGP-kuljettajien käyttöön ottamasta turvatyynyteknologiasta johdettu...Lue lisää

1 199,00 

Tech-Air® 10 on uusin innovatiivinen itsenäinen turvatyyny. Alpinestarsin MotoGP-kuljettajien käyttöön ottamasta turvatyynyteknologiasta johdettu Tech-Air® 10 on ohut, itsenäinen, puettava turvatyynyjärjestelmä, joka suojaa kilpailijoita, ratapäiväkuljettajia ja maantiekuljettajia vertaansa vailla olevalla tavalla peittämällä kuljettajan olkapäät, rintakehän, koko selän ja lantion.

Tech-Air® 10-järjestelmää voi käyttää minkä tahansa Alpinestarsin Tech-Air® Ready- ja Tech-Air® Compatible -nahkapuvun alla tai minkä tahansa kolmannen osapuolen nahkapuvun alla, jossa on 4 cm tilaa kuljettajan rintakehän ympärysmitan ympärillä ja 2 cm tilaa kuljettajan lantion ympärysmitan ympärysmitan ympärillä. Lisätila rintakehän ja lantion kohdalla on välttämätön, jotta turvatyyny täyttyy onnettomuuden sattuessa

Ominaisuudet:
– Tech-Air® 10 on suunniteltu suojaamaan moottoripyöräilijän hartioita, rintakehää, koko selkää ja lantiota, ja se tarjoaa kattavimman suojan kaikista tällä hetkellä saatavilla olevista turvatyynyistä.
– Huippuluokan puettavassa Tech-Air® 10 -turvatyynyjärjestelmässä on aktiivinen elektroninen järjestelmä, jossa on 12 anturia (3 kolmiakselista kiihtyvyysmittaria ja 1 kolmiakselinen gyroskooppi) ja kolarin tunnistusalgoritmi, joka hyödyntää tekoälyä ja seuraa tarkasti, milloin turvatyynyn on laukaistava kolaritilanteessa.
– Törmäyksen vaimentaminen turvatyynyä käytettäessä vähentää törmäysvoimaa jopa 95 prosenttia passiiviseen suojaimeen verrattuna. Kun Tech-Air® 10 Airbag System on käytössä, se tarjoaa jopa saman suojan kuin 18 selkäsuojainta.
– Tech-Air® 10 on CE-sertifioitu tasolle 2 sekä rintakehän että selän osalta.
– Kun törmäystilanne havaitaan, suojaava turvatyyny laukeaa ja tarjoaa kuljettajalle vertaansa vailla olevan suojan, sillä turvatyynyn täyttymisaika on enintään 40 ms.
– Järjestelmän mukana toimitetaan USB-laturi ja magneettinen USB-C -kaapeli.

Tuotteelle ei ole kokotaulukkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Alpinestars Tech Air 10 racing airbag system”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tuotteesta