Myymälä on nyt suljettu, avaamme huomenna kello 10:00
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!
Etusivu > MOOTTORIPYÖRÄILY MP > Tarvikkeet moottoripyöriin > Beeline Moto itsekiinnittyvä kiinnike

Beeline Moto itsekiinnittyvä kiinnike

Tuotekoodi: #295-192107
Tämä modulaarinen kiinnike sopii erinomaisesti erilaisiin asennustarkoituksiin. Beemoto on testannut liimatyynyjä niin, että ne pysyvät tiukasti kiinni...Lue lisää

25,00 

Saatavuus

Saatavilla verkkokaupasta

Myymäläsaatavuus: saatavilla

Tämä modulaarinen kiinnike sopii erinomaisesti erilaisiin asennustarkoituksiin. Beemoto on testannut liimatyynyjä niin, että ne pysyvät tiukasti kiinni ja että ne voivat irrottaa jättämättä ikäviä jäämiä.

Täysin säädettävä ja irrotettavalla jatkeella varustettu kiinnike käyttää samoja kiinnikkeitä, joita käytetään yleisesti GoPro- ja muissa toimintakameroissa, joten voit jopa rakentaa oman kiinnikkeesi käyttämällä muita osia, jos sinulla on tarvetta sille.

Tällä kiinnität Beemoto Navisi esimerkiksi kojetauluihin, clip-on tankojen tripletree-kiinnikkeisiin, jarrunestesäiliön päälle, polttoainesäiliöön ja jopa auton kojelautaan.

Tuotteelle ei ole kokotaulukkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Beeline Moto itsekiinnittyvä kiinnike”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tuotteesta

Otsikko

Haluatko erikoisetuja ilmaiseksi?

Tilaa Eurobikerin uutiskirje

Tilaamalla Eurobikerin uutiskirjeen saat monia etuja: erikoistarjouksia, alekoodeja ja tuotetietoa. Saat myös kutsuja vain uutiskirjeen tilaajille tarkoitettuihin tapahtumiin sekä voit voittaa arvokkaita palkintoja!

Olemme hyvien puolella, emmekä lähetä sinulle turhia sähköposteja, vaan ainoastaan moottoripyöräilyyn ja tuotteisiimme liittyvää asiaa! Voit helposti ja milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen eikä tilaaminen sido sinua mihinkään.