Myymälä on nyt suljettu, avaamme huomenna kello 10:00
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!
Uutuus!

Interphone Ridesync Näyttö CarPlay, Android Auto

Tuotekoodi: #297-2400
Ridesync-järjestelmän ansiosta voit hyödyntää älypuhelintasi enemmän kuin koskaan ennen. Pyörääsi saumattomasti integroidun /CarPlay/- ja /Android...Lue lisää

245,00 

Saatavuus

Saatavilla verkkokaupasta

Myymäläsaatavuus: saatavilla

Ridesync-järjestelmän ansiosta voit hyödyntää älypuhelintasi enemmän kuin koskaan ennen. Pyörääsi saumattomasti integroidun /CarPlay/- ja /Android Auto/ -tekniikan ansiosta voit hyödyntää puhelimesi tärkeimmät toiminnot äärimmäisen yksinkertaisesti ja turvallisesti.
Nauti yksinkertaistetusta käyttöliittymästä, joka on suunniteltu monenlaisiin moottoripyöräkäyttöön optimoituihin sovelluksiin: musiikki, kartat, podcastit ja paljon muuta.
Asennus on helppoa ja monipuolista Quiklox-järjestelmän ansiosta, joka tarjoaa välittömän pääsyn sovelluksiin ja suuren ja luettavan näytön myös kirkkaalla säällä.

– 5.5″-näyttö: ? K150xL77xS17 – 182gr
?- Ridesyncissä on langaton Wi-Fi-yhteys. Tämä mahdollistaa laitteen liittämisen ilman kaapeleita. Koska se peilaa älypuhelimen näyttöä, kaikki sen toiminnot pysyvät ajan tasalla ja niitä voidaan käyttää tyhjentämättä puhelimen akkua, joka se pysyy turvassa taskussasi.
?- Quiklox-järjestelmän ansiosta Ridesync voidaan helposti kiinnittää ja irrottaa moottoripyörän pidikkeestä, mikä tarjoaa joustavuutta ja mukauttamista. Kilpailijoihin verrattuna se on markkinoiden ohuin, joten sitä voidaan käyttää myös monissa moottoripyörissä tai jopa autoissa.
?- Ridesync tarjoaa sertifioidun IP66-suojausluokituksen, joka tarkoittaa, että laite on täysin pölytiivis ja suojattu voimakkailta vesisuihkuilta. Näyttö pysyy näkyvissä myös suorassa auringonvalossa, eikä näyttö sulkeudu ylikuumenemisen vuoksi, joten sitä voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa
?- Akku ei koskaan lopu : kytketään suoraan ajoneuvon latausjärjestelmään

Tuotteelle ei ole kokotaulukkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Interphone Ridesync Näyttö CarPlay, Android Auto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tuotteesta