Myymälä on nyt suljettu, avaamme huomenna kello
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!
Etusivu > MOOTTORIKELKKAILU & ATV MK > MOOTTORIKELKKAILU > Vapaa-aika, talvi > Macna Ascent Women sähkölämmitteinen takki

Macna Ascent Women sähkölämmitteinen takki

Tuotekoodi: #115-1656604101
Lämpimämpi "puffer" mallinen Ascent sähkölämmitteinen alustakki on suunniteltu olemaan ajovarustuksesi keskikohta, joiden on tarkoitus muodostaa...Lue lisää

199,95 

Lämpimämpi “puffer” mallinen Ascent sähkölämmitteinen alustakki on suunniteltu olemaan ajovarustuksesi keskikohta, joiden on tarkoitus muodostaa sähkölämmitteinen ”ydin”, jonka päälle ajovarusteet tai vapaa-ajan vaatteet voidaan pukea. Sähkölämmitteiset varusteet mahdollistavat sen, että voit säätää varusteesi aina sopivaksi lämpötilan mukaan.

Macnan sähkölämmitteiset varusteet käyttävät Dual Power -teknologiaa. Ja sen ansiosta voit käyttää 7,4 tai 12 voltin virtalähdettä. Näitä ovat erikseen ostettava akku tai suora johdollinen liitäntä moottoripyörääsi.

Tarjoamme erilaisia akkuja ja lukuisia kaapelivaihtoehtoja, jotka mahdollistavat virran yhdellä virtalähteellä koko kokoonpanolle; käsineet ja sukat mukaan lukien. Valintasi mukaan 7,4 tai 12 voltin akku kestää pisimillään 4:30 tai 3:15 tuntia. Hanskat voi liittää suoraan takin hihoihin, jolloin se hyödyntää takkiin liitettyä virtalähdettä. Samoin voit liittää housut takkiin Y-johdolla.

Vaatteissa on integroitu painike, joka ilmoittaa akun tilan ja nykyisen tehon tason. Lämmityksen tasoja on neljä kappaletta, joita voidaan säätää 20% portain yhdellä painalluksella. Kukin taso on merkitty omalla värillään, jotta voit helposti havaita, onko lämpö päällä ja millä tasolla. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Macna Heated -sovellusta, jolla voit hallita kaikkia lämmitettäviä tuotteitasi suoraan kännykkästäsi Bluetooth-yhteyden avulla.

Tuotteelle ei ole kokotaulukkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Macna Ascent Women sähkölämmitteinen takki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tuotteesta

Otsikko

Haluatko erikoisetuja ilmaiseksi?

Tilaa Eurobikerin uutiskirje

Tilaamalla Eurobikerin uutiskirjeen saat monia etuja: erikoistarjouksia, alekoodeja ja tuotetietoa. Saat myös kutsuja vain uutiskirjeen tilaajille tarkoitettuihin tapahtumiin sekä voit voittaa arvokkaita palkintoja!

Olemme hyvien puolella, emmekä lähetä sinulle turhia sähköposteja, vaan ainoastaan moottoripyöräilyyn ja tuotteisiimme liittyvää asiaa! Voit helposti ja milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen eikä tilaaminen sido sinua mihinkään.