Myymälä on nyt avoinna, suljetaan kello 16:00
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!
Etusivu > Ajokauden Avajaiset 2024 > Sähkölämmitteiset alusasusteet > Macna Foton 2.0 RTX sähkölämmitteinen hanska ja akut, musta

Macna Foton 2.0 RTX sähkölämmitteinen hanska ja akut, musta

Tuotekoodi: #115-1906657101
Foton 2.0 kit on valmis paketti jolla pääset kokemaan sähkölämmitteisten ajovarusteiden edut! Unohda kalliit ja hankalasti asennettavat kahvalämppärit....Lue lisää

239,95 

Foton 2.0 kit on valmis paketti jolla pääset kokemaan sähkölämmitteisten ajovarusteiden edut! Unohda kalliit ja hankalasti asennettavat kahvalämppärit. Macnan sähkölämmitteisillä hanskoilla saat voittamattoman käyttökokemuksen ja helposti! Lämmitys liikkuu myös aina mukanasi kun hyppäät pois menopelisi päältä.

Foton 2.0 pakettiin kuuluu akut ja laturit, joten se on sellaisenaan täysin käyttövalmis sähkölämmitteinen hanska joka sopii moottoripyöräilyyn ja moottorikelkkailuun, sekä tarvittaessa muuhunkin ulkoiluun!

Sähkölämmityksen ansiosta Foton 2.0 on tavallista paksua lämpökäsinettä huomattavasti kevyempi ja mukavampi mutta silti hanskaa voi käyttää kylmissä olosuhteissa ja pakkaskeleilläkin vaivattomasti. Foton 2.0 hanskan vedenkestävä Raintex-kalvo pitää veden ja kosteuden pihalla mutta sallii hengittävyyden. Tukevamman ja lämpimämmän rakenteen ansiosta Foton 2.0 soveltuu hyvin myös sellaisenaan käytettäväksi ja aina tarvittaessa voit napsauttaa lisälämmityksen päälle.

Paketin mukana toimitetaan akut, joten hanskat ovat täysin käyttövalmiit akkujen latauksen jälkeen. Foton 2.0 RTX hanskat on mahdollista liittää myös johdoilla kiinni, jos haluat asentaa ajoneuvoosi johtosarjan.

Johdollista lämmitysominaisuutta varten tarvitset:
– Macnan 12V virtakaapelin joka asennetaan ajoneuvoon (tuotekoodi: 115-1658065101 tai BMW/tupakansytytin versio).
– Macna jatkojohdon hanskoille ja sukille (tuotekoodi: 115-1658068101).

Ominaisuudet:
– Kolmeportainen sähkölämmitysasetus.
– Lämmitysvastukset kämmenen päällä, alla sekä sormissa.
– Yhteensopiva Macna Heated-sovelluksen kanssa langaton lämmityksen säätöä varten. Sormenpäät yhteensopivat kosketusnäyttöjen kanssa.
– CE-hyväksytty ajohanska.
– Silikooniprintti kämmenessä.
– Laadukkaat rystyssuojat.

Tuotteelle ei ole kokotaulukkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Macna Foton 2.0 RTX sähkölämmitteinen hanska ja akut, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tuotteesta