Myymälä on nyt suljettu, avaamme taas maanantaina.
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!
Etusivu > MOOTTORIPYÖRÄILY MP > Ajokäsineet > Miesten käsineet > Macna Tanami lämpimän sään ajokäsine, musta

Macna Tanami lämpimän sään ajokäsine, musta

Tuotekoodi: #115-1906259101
Macna Tanami on huippumukava, turvallinen ja moderni ajokäsine! Ergothumb-rakenteessa hanskan peukku ja etusormi on rakennettu samasta paneelista,...Lue lisää

85,00 

Macna Tanami on huippumukava, turvallinen ja moderni ajokäsine!

Ergothumb-rakenteessa hanskan peukku ja etusormi on rakennettu samasta paneelista, estäen painepisteen syntymisen. Etusormen materiaali mahdollistaa käytön myös TFT-näytön tai älypuhelimen kanssa. Tanami on valmistettu vuohennahasta ja Spandexista. Lyhkäinen ja pehmeä neopreeni ranne mahdollistaa mukavan istuvuuden. Tanami sopii parhaiten lämpimän kelin hanskaksi.

Suojaus:
Thermo Plastic Rubber (TPR) suoja on venyvä mutta suojaava, huippukehittynyt materiaali jakaa iskun tehokkaasti suojaten kättä. Vuohennahasta valmistetut kulumapaikat sekä lisäsuojat kestävät hankauksen.

Tuotteelle ei ole kokotaulukkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Macna Tanami lämpimän sään ajokäsine, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tuotteesta

Otsikko

Haluatko erikoisetuja ilmaiseksi?

Tilaa Eurobikerin uutiskirje

Tilaamalla Eurobikerin uutiskirjeen saat monia etuja: erikoistarjouksia, alekoodeja ja tuotetietoa. Saat myös kutsuja vain uutiskirjeen tilaajille tarkoitettuihin tapahtumiin sekä voit voittaa arvokkaita palkintoja!

Olemme hyvien puolella, emmekä lähetä sinulle turhia sähköposteja, vaan ainoastaan moottoripyöräilyyn ja tuotteisiimme liittyvää asiaa! Voit helposti ja milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen eikä tilaaminen sido sinua mihinkään.