Myymälä on nyt suljettu, avaamme huomenna kello 10:00
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!
Etusivu > Ajokauden Avajaiset 2024 > MOTUL tarvikkeet > Motul C2+ Chain Lube Road, 400ml

Motul C2+ Chain Lube Road, 400ml

Tuotekoodi: #181-103008
Valkoinen, Synteettinen ketjuspray PTFE lisäaineella kaikkiin moottoripyöräketjuihin (C-rengas, X-rengas tai Z-rengas) sekä vaijereihin ja niveliin....Lue lisää

16,99 

Saatavuus

Saatavilla verkkokaupasta

Myymäläsaatavuus: saatavilla

Valkoinen, Synteettinen ketjuspray PTFE lisäaineella kaikkiin moottoripyöräketjuihin (C-rengas, X-rengas tai Z-rengas) sekä vaijereihin ja niveliin.
Erinomainen läpitunkevuus ja tarttuvuus takaa luotettavan voitelun hankalimmissakin paikoissa. Korkea suoja kulumista vastaan.
Valkoinen väri auttaa optimaalisessa annostuksessa.

Motul Chain Lube on täyden valikoiman moottoripyöräketjujen voiteluainesarja: Road kadulle, Off-Road maastoon ja Factory Line kilpakäyttöön. Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä koko ketjun koko pituudelta, joka on aiemmin puhdistettu Motul Chain Cleanin avulla. Anna sen jälkeen kuivua muutaman minuutin ajan kiinnityksen varmistamiseksi. Motul Chain Luben erityinen seos vähentää vierintäkitkaa, tehostaa voimansiirtoa ja lisää ketjun käyttöikää. Tuote säilyttää voiteluominaisuudet hyvin korkeissa lämpötiloissa, kestää vettä, estää korroosiota, suojaa O-renkaita ja sisältää liuotinta joka tunkeutuu hyvin lenkkien väleihin. Sopii kaikentyyppisille ketjuille: standardi, O-, X- ja Z-rengas.

Tuotteelle ei ole kokotaulukkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Motul C2+ Chain Lube Road, 400ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tuotteesta