Myymälä on nyt avoinna, suljetaan kello 18:00
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!
Etusivu > VARAOSAT > Varaosat > Kahvat, tangot ja tupit, kahvasuojat > Renthal Twinwall 994 Factory KTM/HVA Racer ohjaustanko, oranssi

Renthal Twinwall 994 Factory KTM/HVA Racer ohjaustanko, oranssi

Tuotekoodi: #455-994-01-OR-02-185
Renthal® Twinwall® motocross -ohjaustangossa on patentoitu putki putken sisällä, joka on lainattu lentokoneen suunnittelun periaatteista, jotta saavutetaan...Lue lisää

199,90 

Saatavuus

Saatavilla verkkokaupasta

Myymäläsaatavuus: ei saatavilla

Renthal® Twinwall® motocross -ohjaustangossa on patentoitu putki putken sisällä, joka on lainattu lentokoneen suunnittelun periaatteista, jotta saavutetaan vahvin mahdollinen ohjaustanko.
Twinwall®:n ylivoimainen suunnittelurakenne mahdollistaa sen kestämisen kovimmilla osumilla ilman kompromisseja, mikä tekee siitä suositun valinnan mestaruudesta kilpaileville urheilijoille maailmanlaajuisesti. Twinwall®-ohjaustanko otettiin käyttöön vuonna 1998, ja se on auttanut useampia kuskeja voittamaan mestaruuksia kuin mikään muu ohjaustanko maailmassa.

Mitat:
A: 810 B: 99 C: 70 D: 110 E: 40 F: 195

Tuotteelle ei ole kokotaulukkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Renthal Twinwall 994 Factory KTM/HVA Racer ohjaustanko, oranssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tuotteesta

Otsikko

Haluatko erikoisetuja ilmaiseksi?

Tilaa Eurobikerin uutiskirje

Tilaamalla Eurobikerin uutiskirjeen saat monia etuja: erikoistarjouksia, alekoodeja ja tuotetietoa. Saat myös kutsuja vain uutiskirjeen tilaajille tarkoitettuihin tapahtumiin sekä voit voittaa arvokkaita palkintoja!

Olemme hyvien puolella, emmekä lähetä sinulle turhia sähköposteja, vaan ainoastaan moottoripyöräilyyn ja tuotteisiimme liittyvää asiaa! Voit helposti ja milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen eikä tilaaminen sido sinua mihinkään.