Myymälä on nyt suljettu, avaamme taas maanantaina.
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!
Etusivu > MOOTTORIPYÖRÄILY MP > Tarvikkeet moottoripyöriin > Suojat ja peitot > R&G Racing moottoripyörän suojapeite, superbike, musta

R&G Racing moottoripyörän suojapeite, superbike, musta

Tuotekoodi: #105-BC0006BK
R&G suojapeitteet ovat valmistettu laadukkaasta vedenpitävästä materiaalista. Peitteessä on myös joustavat vanne- ja alushihnat, jotka varmistavat,...Lue lisää

75,00 

Saatavuus

Saatavilla verkkokaupasta

Myymäläsaatavuus: saatavilla

R&G suojapeitteet ovat valmistettu laadukkaasta vedenpitävästä materiaalista. Peitteessä on myös joustavat vanne- ja alushihnat, jotka varmistavat, että suojus pysyy paikallaan. Tämä varmistaa tiiviin istuvuuden pyörän ympärillä estäen tuulen, mudan tai veden pääsemästä peitteen sisälle.

Suojapeite on täysin vedenpitävä. Heijastavat logot ja reunaputket lisäävät näkyvyyttä yöllä. Sopii kaikkiin nykyaikaisiin supersport- ja urheilupyöriin sekä useimpiin maastopyöriin ja supermotoihin.

HUOM: Jos pakoputki joutuu kosketuksiin peitteen kanssa, sen on annettava jäähtyä ennen suojuksen asentamista. Jos suojus vaikuttaa löysältä pyörässä, kiristä hihnat ja kiinnitä ne erityisen huolellisesti, löysästi istuva suojapeite voi vahingoittaa maalipintaa.


https://assets5.rg-racing.com/Images/images/Products/ProductFields/pdf303_93.pdf
 

Tuotteelle ei ole kokotaulukkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “R&G Racing moottoripyörän suojapeite, superbike, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tuotteesta