Myymälä on nyt suljettu, avaamme huomenna kello 10:00
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!
Etusivu > MOOTTORIPYÖRÄILY MP > Moottoripyöräkypärät > Kypäräpuhelimet > Shoei SRL2 Kommunikaatiojärjestelmä (GT-Air II / J-Cruise II / Neotec II)

Shoei SRL2 Kommunikaatiojärjestelmä (GT-Air II / J-Cruise II / Neotec II)

Tuotekoodi: #21010010
Senan valmistama bluetooth kommunikaatiojärjestelmä Shoei GT-Air II ja Neotec II kypäriin. Tällä järjestelmällä kruunaat ajokokemukset....Lue lisää

298,00 

Saatavuus

Tilattavissa jälkitoimituksena

Myymäläsaatavuus: arvioitu saatavuus: 14.06.2024

Senan valmistama bluetooth kommunikaatiojärjestelmä Shoei GT-Air II ja Neotec II kypäriin. Tällä järjestelmällä kruunaat ajokokemukset.

Sena ja SHOEI loivat yhdessä SRL2 Bluetooth® -viestintäjärjestelmän erityisesti uudelle SHOEI GT-Air II kypärälle ja 2019 SHOEI Neotec II-kypärälle. Tämä matalan profiilin omaava laite ei ole olennaisesti havaittavissa kypärän ulkopuolelta, jotta saisit tyylikkäämmän ilmeen. Yksinkertainen 3- painikeohjaus ja mukana tulee päivitetyt, irrotettavat mikrofonit. Yhdistä älypuhelimeen, jotta voit kuunnella musiikkia, kuulla GPS-ohjeita, puhua puhelimessa ja paljon muuta.

Kaksois Bluetooth-siruilla valmistettu SRL2 mahdollistaa viestinnän jopa 7 muun motoristin kanssa yli 1,6 km: n etäisyydellä avoimessa maastossa. Audio Multitasking ™ -toiminnolla voit kuunnella musiikkia ja puhua muiden ajajien kanssa sisäpuhelimen kautta. Älykäs muotoilu vähentää automaattisesti äänenvoimakkuutta, kun joku alkaa puhua, ja lisää sitten uudelleen, kun olet lopettanut keskustelun.

Laitteen mukana toimitetaan kaikki toiminnot, joita tarvitset mahdollisimman vaivattomasti, mukaan lukien ryhmäkeskustelu, äänikomennot ja paljon muuta. Universal Intercom ™ tekee SRL2: sta yhteensopivan muidenkin kuin Sena-Bluetooth-järjestelmien kanssa. SRL2:een on myös suojattu Advanced Noise Control ™ sovelluksella, joten tuulen ja tien melu ei häiritse ääntä.

Yhdistä SRL2 SHOEI -viestintäjärjestelmä Sena-älypuhelinsovellukseen (iPhonelle ja Androidille), jotta voit määrittää laitteen asetukset ja käyttää pika- aloitusopasta napsauttamalla painiketta. SRL2 muodostaa myös yhteyden Sena RideConnected -sovellukseen, joten voit helposti puhua sisäpuhelimesta, jossa on lähes rajaton määrä kuljettajia kuuluvuus alueelta, kun olet yhteydessä matkapuhelinverkkoon.

HUOM ! Sopii Neotec II kypäriin, jotka on valmistettu 15.3.2019 jälkeen. Vanhempiin sopii SRL -malli.

Ominaisuudet:

Tuotteelle ei ole kokotaulukkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shoei SRL2 Kommunikaatiojärjestelmä (GT-Air II / J-Cruise II / Neotec II)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tuotteesta

Otsikko

Haluatko erikoisetuja ilmaiseksi?

Tilaa Eurobikerin uutiskirje

Tilaamalla Eurobikerin uutiskirjeen saat monia etuja: erikoistarjouksia, alekoodeja ja tuotetietoa. Saat myös kutsuja vain uutiskirjeen tilaajille tarkoitettuihin tapahtumiin sekä voit voittaa arvokkaita palkintoja!

Olemme hyvien puolella, emmekä lähetä sinulle turhia sähköposteja, vaan ainoastaan moottoripyöräilyyn ja tuotteisiimme liittyvää asiaa! Voit helposti ja milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen eikä tilaaminen sido sinua mihinkään.