Myymälä on nyt suljettu, avaamme huomenna kello
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!

Silkolene Pro Cool 1L (sininen)

Tuotekoodi: #551-458-001
Perustuu propyleeniglykoliin ja myrkyllisyys on siten hyvin turvallisella tasolla verrattuna etyleeniglykoliperusteisiin jäähdytysnesteisiin....Lue lisää

17,90 

Saatavuus

Saatavilla verkkokaupasta

Myymäläsaatavuus: saatavilla

Perustuu propyleeniglykoliin ja myrkyllisyys on siten hyvin turvallisella tasolla verrattuna etyleeniglykoliperusteisiin jäähdytysnesteisiin.
Käyttövalmis seos sisältää 50% tislattua vettä, jonka ansiosta kattilakiveä ei muodostu ja pakkas- sekä korroosiosuojaus on optimaalinen. Kavitaationesto on parempi kuin perinteisillä etyleeniglykolipohjaisilla jäähdytysnesteillä, mikä suojaa moottorin ja vesipumpun vaurioilta. Yhteensopiva useimpien nykyaikaisten moottorien jäähdytysjärjestelmissä käytettyjen metalliseosten, muovien, elastomeerien ja tiivistemateriaalien kanssa.

Käyttövalmis seos – ei tarvitse laimentaa.

Tuotteelle ei ole kokotaulukkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Silkolene Pro Cool 1L (sininen)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tuotteesta

Otsikko

Haluatko erikoisetuja ilmaiseksi?

Tilaa Eurobikerin uutiskirje

Tilaamalla Eurobikerin uutiskirjeen saat monia etuja: erikoistarjouksia, alekoodeja ja tuotetietoa. Saat myös kutsuja vain uutiskirjeen tilaajille tarkoitettuihin tapahtumiin sekä voit voittaa arvokkaita palkintoja!

Olemme hyvien puolella, emmekä lähetä sinulle turhia sähköposteja, vaan ainoastaan moottoripyöräilyyn ja tuotteisiimme liittyvää asiaa! Voit helposti ja milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen eikä tilaaminen sido sinua mihinkään.