Myymälä on nyt suljettu, avaamme huomenna kello
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!
Etusivu > MOOTTORIPYÖRÄILY MP > Tekstiiliset ajoasut > Ajohousut Miehille > Sweep Pro Land laminoitu vedenpitävä ajohousu, musta
Uutuus!

Sweep Pro Land laminoitu vedenpitävä ajohousu, musta

Tuotekoodi: #TTPRO-02
Pro Land edustaa SWEEP:in parhainta tarjontaa materiaalien, ominaisuuksien ja innovaation saralta. Ensimmäistä kertaa SWEEP:in varusteissa saatavilla...Lue lisää

399,00 

Pro Land edustaa SWEEP:in parhainta tarjontaa materiaalien, ominaisuuksien ja innovaation saralta. Ensimmäistä kertaa SWEEP:in varusteissa saatavilla Outlast®-sisävuori, vain Pro Land-puvussa. Pro Landin venyvä super-stretch ulkokangas on laminoitu vedenkestäväksi, joka mahdollistaa parhaimman vedenpitävyyden ja hengittävyyden. Laminoidussa puvussa pintakangas ei ime vettä läheskään yhtä paljon verrattuna tavanomaiseen rakenteeseen, eli puku myös kuivuu nopeammin käytön jälkeen.

Mitä on Outlast®? 
Outlast kehitettiin alunperin NASA:n avaruuspukuihin materiaaliksi joka siirtää kosteutta ja lämpötilaa huomattavasti tehokkaammin kuin tavanomaiset kankaat. Tavanomaiset materiaalit toimivat vain hikeä siirtämällä, mutta Outlastin ennakoiva lämmönhallinta estää kosteuden muodostumisen lainkaan. Outlast®-lämpöteknologia hyödyntää käyttäjän kehon lämpöä. Tämä lämpö nesteyttää mikrokapseloidun vahan, mikä estää lämpötilan nousun edelleen, koska lämpöenergiaa käytetään vahan fyysisen tilan muuttamiseen. Lämpötilaa säätelevä kangas pystyy näin ollen vähentämään merkittävästi käyttäjän lämpöpiikkiä, mikä parantaa mukavuutta ja vähentää hikoilua jopa 48 prosenttia. Ja tämä prosessi toimii molempiin suuntiin. Kun keho jäähtyy, vaha palaa takaisin kiinteään tilaansa ja luovuttaa siten lämpöä. Tuloksena on: Lämpötilaa säätelevä Outlast-materiaali saavuttaa jatkuvasti miellyttävän lämpötilan riippumatta muuttuvista ulkoisista lämpötiloista ja vaikutuksista. Outlast-materiaalia hyödynnetään Pro Land takin ja housun sisävuoressa, ja ero käyttömukavuuteen on huomattava verrattuna tavanomaisiin materiaaleihin.

Rakenne:
– CE FprEN17092-2018 hyväksytty ajohousu.
– Sport-touring leikkausprofiili.
– Outlast® sisävuori.
– Valoaheijastavia erikoismateriaaleja.
– Vyötärön ja lahkeen ympärysmitta säädettävissä.

Taskut:
– Kaksi vyötärötaskua.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sweep Pro Land laminoitu vedenpitävä ajohousu, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tuotteesta

Otsikko

Haluatko erikoisetuja ilmaiseksi?

Tilaa Eurobikerin uutiskirje

Tilaamalla Eurobikerin uutiskirjeen saat monia etuja: erikoistarjouksia, alekoodeja ja tuotetietoa. Saat myös kutsuja vain uutiskirjeen tilaajille tarkoitettuihin tapahtumiin sekä voit voittaa arvokkaita palkintoja!

Olemme hyvien puolella, emmekä lähetä sinulle turhia sähköposteja, vaan ainoastaan moottoripyöräilyyn ja tuotteisiimme liittyvää asiaa! Voit helposti ja milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen eikä tilaaminen sido sinua mihinkään.