Myymälä on nyt suljettu, avaamme huomenna kello 10:00
Ilmaiset palautukset tilauksille!
Nopeat toimitukset omasta varastosta!
Olemme täysin kotimainen yritys!
Ammattitaitoista asiakaspalvelua!
Etusivu > MOOTTORIPYÖRÄILY MP > Ajofarkut, paidat ja hupparit > Ajofarkut miehille > Sweep San diego Dynema vahvisteiset ajofarkut, vaaleansininen

Sweep San diego Dynema vahvisteiset ajofarkut, vaaleansininen

Tuotekoodi: #KJSAN-00
(1 tuotearvio)
Nämä ovat aika varmasti tähän mennessä SWEEP:in mukavimmat prätkäfarkut! San Diego farkut ovat ns. "single layer" farkut, eli niissä ei ole ylimääräisiä...Lue lisää

249,00 

Nämä ovat aika varmasti tähän mennessä SWEEP:in mukavimmat prätkäfarkut! San Diego farkut ovat ns. “single layer” farkut, eli niissä ei ole ylimääräisiä kevlar- tai aramid vuorauksia jotka tekevät farkuista epämukavamman tavanomaisiin farkkuihin verrattuna. San Diegossa ei tätä ongelmaa ole, vaan ne tuntuvat jalassa käytännössä tavallisilta muotifarkuilta mutta antavat silti jopa parempaa suojaa kuin aikaisemmat monikerroksiset ajofarkut. Näillä voi siis huoletta hyppää prätkän päältä töihin ja takaisin!

Farkkujen istuvuus on suunniteltu pohjoismaiselle keholle, ja mitoitus pohjautuu Sweepin suosituimpaan farkkumalliin, Redneckiin. Suosittelemme tilaamaan saman koon mitä yleensä käytät tavallisissakin farkuissa.

Rakenne:
– CE FprEN17092-2018 hyväksytty ajohousu, valmistettu denimin ja 15% DYNEMA sekoituksesta.
– Regular-istuvuus.

Suojaus:
– Mukana irrotettavat ja korkeussäädettävät CE EN1621-1 LEVEL 2 polvisuojat.
– Taskut erikseen ostettaville SWEEP LEVEL 2 lonkkasuojille.

Taskut:
– Kaksi avointa vyötärötaskua.
– Kaksi avointa takataskua.

1 arvio tuotteelle Sweep San diego Dynema vahvisteiset ajofarkut, vaaleansininen

  1. Ari Saastamoinen (varmistettu kirjoittaja)

    Sinällään kelpo farkut. Jalassa mukavat kuin normifarkut eikä ylimääräisiä vuoria jne ole. Pakko on kuitenkin rokottaa tähtösiä työn laadun tiimoilta. Vyölenkit ovat mitaltaan vaihtelevasti ahtaat ja takimmaisista lenkeistä ei mene mikään puvun housujen vyötä leveämpi remmi lävitse. Lievä tyylirikko pitää pyhähousujen vyötä farkuissa, joten parempi käyttää henkseleitä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy tuotteesta